La Gemma és l’Odontòloga Cirurgiana del nostre equip.

Es va Llicenciar a la Universitat de Barcelona, on va fer també els Màsters de Cirurgia Bucal i Implantologia Bucofacial, el DEA en Tècniques clíniques en Odonto-estomatologia i el Postgrau en Psiconeuroimmunologia i Nutrició Ortomol·lecular. A la mateixa universitat va fer també el Màster de Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal (Campus Docent Sant Joan de Déu).

Ha complementat la seva formació amb gran quantitat de cursos d’especialització i congressos tant en l’àmbit de l’odontologia i la cirurgia bucal com de la visió integrativa de l’ésser humà i la seva boca, com poden ser els de Rehabilitació Neuro Oclusal,  del Tractament de l’ATM, de Kinesiologia, de Teràpia Crani-Sacral, de Nutrició i Salut Intestinal, etc.

Al llarg de la seva carrera professional, ha realitzat vàries publicacions i ponències a congressos d’odontologia i cirurgia bucal.

És membre de la Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració, de la Societat Espanyola de Cirurgia Bucal, de l’Associació Espanyola de Microimmunoteràpia, de l’European BioImmunology Medical Association, i de la Societat d’Odontologia Neurofocal Integrativa.

A la Gemma l’apassiona el bàsquet, el teatre, la dansa i la muntanya.

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.