El Josep és Metge i Odontòleg. És l’expert en Oclusió i Postura del nostre equip.

Es va Llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona l’any 1983, i es va Doctorar en Odontologia a la Universidad Iberoamericana de Santo Domingo l’any 1989. Va realitzar el Màster de Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal de la Universitat de Barcelona (Campus Docent Sant Joan de Déu), i des de fa varis any és Professor del mateix.

Ha complementat la seva formació amb Postgraus en Ortodòncia, Rehabilitació Neuro Oclusal segons Pedro Planas,  Equilibrat Oclusal i Funcional, i CAT a càrrec del Dr. José Larena-Avellaneda, a més de cursos com el de Kinesiologia.

Al llarg de la seva carrera professional, ha realitzat vàries ponències a Congressos Nacionals i Internacionals en matèries d’Oclusió, Rehabilitació Neuro Oclusal, Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal, i Rehabilitació Miofuncional.

És membre del Club Internacional de Rehabilitació Neuro-Oclusal i Asociació Espanyola Pedro Planas, de la Societat Espanyola de disfunció crani-mandibular, de la Societat Espanyola de pròtesis estomatotològica i estètica, i membre fundador i President de la Societat d’Odontologia Neurofocal Integrativa.

Al Josep li encanta viatjar, especialment a Tailàndia.

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.