La Montse és Metgessa Naturista i Terapeuta Neural al nostre equip.

Es va Llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 2001 a la Universitat Autònoma de Barcelona, i al 2007 va finalitzar l’Especialització en Medicina Interna a l’Hospital Universitari de Bellvitge.  

Va realitzar el Màster en Medicina Naturista i posteriorment el Màster en Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal del Campus Docent Sant Joan de Déu. Actualment és  Professora i Coordinadora d’aquest Màster de la Universitat de Barcelona.

Durant la seva carrera professional ha realitzat activitat assistencial com a internista a l’àmbit hospitalari, així com atenció en unitats de convalescència i de cures pal·liatives. També ha realitzat tasques de cooperació a Àfrica i Llatinoamèrica, i activitat de recerca en tuberculosi a Etiòpia, en col·laboració amb la Liverpool School of Tropical Medicine.

És membre de la Secció de Metges de Tractaments Complementaris del Col·legi de Metges de Barcelona i de l’Associació Mèdica de Teràpia Neural, i coordinadora dels projectes de recerca de la Neural Therapy Research Foundation.

A la Montse li agrada fer ioga, passar estones en família i estar en contacte amb la natura.

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.