La Daniela és Metgessa a l’Institut de Teràpia Neural i Medicina Reguladora, experta en Teràpia Neural, Medicina Ayurvèdica, Acupuntura, Quiroteràpia, Medicina NaturalTeràpia segons el Model de Distorsió Fascial de Stephen Typaldos Osteopatia.

Es va Llicenciar en Medicina el 1992 a la Universitat de Barcelona, i va fer el Doctorat en Medicina l’any 1998 a la Universitat Ruperto Carola de Heidelberg (Alemanya). El 2004, realitzà l’especialitat d’Anestèsia a Baden-Wüttemberg (Alemanya), on també va cursar la subespecialitat de Tractament del Dolor el 2013. El 2017 realitzà la subespecialitat de Medicina Natural al Col·legi de Metges de Renania Nord-Palatinado, Alemanya.

Gaudeix d’una àmplia experiència com a Metgessa Adjunta en l’àmbit de la Medicina Natural i Integrativa a Alemanya, país en el que va treballar durant molts anys en una clínica del dolor

Va realitzar un Postgrau de Medicina Ayurvèdica a través de la Middlesex University de Londres, Anglaterra. També destaquem la seva formació en Teràpia segons el Model de Distorsió Fascial del Dr. Typaldos i la formació en Medicina Osteopàtica a la Deutsch- Amerikanische Akademie für Osteopahtie, Alemanya.

Ha publicat diversos articles científics de temes d'interès de la seva especialització.

És membre de la Secció de Metges de Tractaments Complementaris del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i de l’Associació Mèdica de Teràpia Neural.

La Daniela és una apassionada de l’Ayurveda, de tal manera que ha esdevingut la seva filosofia de vida.

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.