La Teresa és Metgessa Homeòpata i Terapeuta Neural al nostre equip. A més, és la nostra Directora Executiva, desenvolupa les tasques de direcció i coordinació de l’Institut de Teràpia Neural i Medicina Reguladora.

Es va Llicenciar en Medicina i Cirurgia l’any 1994 a la Universitat Autònoma de Barcelona (Vall d’Hebron), i quatre anys més tard va realitzar el Postgrau en Medicina Homeopàtica a la Universitat de Barcelona (Fundació Bosch i Gimpere i Acadèmia Mèdica Homeopàtica de Barcelona).

Ha treballat com a Metge de Medicina General en varis Centres d’Atenció Primària del Vallès, i com a metgessa de la Unitat de Vigilància de la Salut a Transports Metropolitans de Barcelona durant 7 anys. Mentretant va seguir la seva formació continuada en homeopatia a Barcelona, França, Alemanya i l’Índia.

Paral·lelament es va anar formant en Teràpia Neural. Ja en el 1997 va realitzar un curs amb el Dr. Julio César Payán de la Roche, i des de l’any 2008 ha realitzat una intensa formació continuada mitjançant una gran quantitat de cursos i congressos nacionals i internacionals de Teràpia Neural (Espanya, Colòmbia, Argentina, Brasil, Itàlia, Portugal, Àustria, Turquia i Nova York).

És Professora del  Màster en Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal de la Universitat de Barcelona (Campus Docent Sant Joan de Déu).

És membre de la Secció de Metges de Tractaments Complementaris del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, de l’Associació Mèdica de Teràpia Neurali de l’Acadèmia Mèdica Homeopàtica de Barcelona.

A la Teresa l’apassiona viatjar, llegir i tenir cura de les plantes.

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.