En David Vinyes és Metge Terapeuta Neural, i el Director Mèdic de l'Institut de Teràpia Neural i Medicina Reguladora.
 
L’any 1992 es va Llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, i ja al següent any va entrar en contacte amb la Teràpia Neural, mitjançant el Dr. Julio César Payán de la Roche, referent de la Teràpia Neural a Llatino Amèrica, amb qui es va formar a Popayán (Colombia) l’any 1996. Des llavors s’hi ha dedicat en cos i ànima, tant a la pràctica com a la docència de la mateixa. 
Posteriorment va cursar el Màster en Antropologia de la Medicina per la Universitat Rovira i Virgili, i recentment ha realitzat el Máster en Neurociències a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment, és Director i Professor al Màster de Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal, impartit per la Universitat de Barcelona en col·laboració amb el Campus Docent Sant Joan de Déu. També exerceix docència al Màster Antienvelliment de la Universitat de Barcelona (IL3) i al Màster en Medicina Regenerativa de la Universitat de València.

Durant la seva carrera professional, ha estat Professor en nombrosos cursos de Teràpia Neural a Espanya, Itàlia, Portugal, Estats Units, Brasil i Argentina. A més, ha organitzat i participat com a Ponent en diversos Congressos Internacionals i Nacionals de Teràpia Neural, Dolor Craniofacial i Oral, i Ginecologia.

Ha publicat diversos articles i ha participat en la creació de dues obres divulgatives entorn de les teràpies naturals i la teràpia neural.

És Membre d’Honor de les Societats Mèdiques de Teràpia Neural de l’Equador, Colòmbia i Itàlia Membre de la Comissió Ètica i Científica de la Federació Internacional d’Associacions Mèdiques de Teràpia Neural, amb seu a Àustria.

Al David li agrada passejar per la muntanya, tot xiulant, i sentir música, tot ballant.
Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.