En David Vinyes és Metge Terapeuta Neural, i el Director Mèdic de l'Institut de Teràpia Neural i Medicina Reguladora.
 
L’any 1992 es va Llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, i ja al següent any va entrar en contacte amb la Teràpia Neural, mitjançant el Dr. Julio César Payán de la Roche, referent de la Teràpia Neural a Llatino Amèrica, amb qui es va formar a Popayán (Colombia) l’any 1996. Des llavors s’hi ha dedicat en cos i ànima, tant a la pràctica com a la docència de la mateixa. 
Posteriorment va cursar el Màster en Antropologia de la Medicina per la Universitat Rovira i Virgili, i recentment ha realitzat el Máster en Neurociències a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment, és Director i Professor al Màster de Teràpia Neural Mèdica i Odontològica, impartit per la Universitat de Barcelona en col·laboració amb el Campus Docent Sant Joan de Déu. També exerceix docència al Màster Antienvelliment de la Universitat de Barcelona (IL3).

Durant la seva carrera professional, ha estat Professor en nombrosos cursos de Teràpia Neural a Espanya, Itàlia, Portugal, Estats Units, Mèxic, Colòmbia, Brasil, Argentina i Xile. A més, ha organitzat i participat com a Ponent en diversos Congressos Internacionals i Nacionals de Teràpia Neural, Dolor Craniofacial i Oral, i Ginecologia.

Ha publicat diversos articles i ha participat en la creació de dues obres divulgatives entorn de les teràpies naturals i la teràpia neural.

És Membre d’Honor de les Societats Mèdiques de Teràpia Neural d'Àustria, Itàlia, Portugal, Colòmbia i Equador, Membre de la Comissió Ètica i Científica de la Federació Internacional d’Associacions Mèdiques de Teràpia Neural, amb seu a Àustria.

Al David li agrada passejar per la muntanya, tot xiulant, i sentir música, tot ballant.
Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.