Nascut a Argentina, fa 20 anys que resideix a Catalunya. Combina la seva formació i experiència com a metge, amb coneixements profunds de la medicina naturista, biodansa i dinàmiques grupals de creixement personal.

En els últims anys ha aprofundit en l'estudi i l'experiència de la meditació Advaita, o "no-dualitat", com a complement terapèutic en consultes personals i tallers grupals.

Està especialitzat en tècniques de desintoxicació corporal, activant de manera natural les vies d'eliminació renal, intestinal, pulmonar, hepàtica i dèrmica.

Sobre els tractaments desintoxicants, el seu gran per a què?

Abans d'iniciar qualsevol tractament, sigui una dieta, o sigui prendre medicaments o complements, és molt recomanable realitzar una depuració del nostre organisme ja que amb l'alimentació inadequada i els hàbits tòxics s'ha produït aquest escenari:

Hi ha una sobrecàrrega de substàncies perjudicials que incorporem al nostre cos amb el que ingerim, per exemple, metalls pesats com plom, mercuri, alumini o arsènic, tòxics-químics com pesticides, herbicides, additius i fàrmacs, i residus bacterians i alimentaris.

Es formen toxines com a residus del metabolisme proteic (com amoníac i urea), dels hidrats de carboni (l'àcid làctic), i de la respiració (l’anhidrid carbònic).

Aquestes sobrecàrregues produeixen alteracions en tots els nivells: cel·lular, tissular i orgànic.

Així, per tal que el nostre tractament pugui ser eficaç i útil és molt convenient dur a terme prèviament una desintoxicació ben pensada i concebuda per netejar els tres nivells afectats. De fet, una eficaç desintoxicació pot, per si sola, resoldre una gran quantitat de símptomes o molèsties.

Un primer pas és estimular els òrgans d'eliminació, com són la pell, els pulmons, els ronyons i els intestins. Amb això activem les vies naturals d'eliminació de què disposa el nostre cos.

Una segona fase és la desintoxicació de l'medi intern o espai intercel·lular, un lloc poc conegut però imprescindible, on les cèl·lules dipositen els residus que després seran eliminats cap a l'exterior pels òrgans esmentats.

Una tercera fase és la desintoxicació i reestructuració cel·lular, perquè és aquí a les nostres cèl·lules on es produeix el major dany: a l'acumular-se els tòxics s'altera la funció de les cèl·lules, la qual cosa constitueix el punt de partida de la major part de les malalties.

En la primera fase, la indicació d'una dieta saludable evitarà la introducció de nous tòxics, i al mateix temps assegurarà l'aportació de les substàncies nutritives per a un bon funcionament cel·lular. Serà molt important una aportació d'aigua en qualitat i quantitat suficients perquè l'aigua és el vehicle que utilitzen tots els nostres òrgans d'eliminació per arrossegar les substàncies tòxiques hidrosolubles cap a l'exterior.

Es recomana l’activitat física perquè és la millor manera d'augmentar l'efecte cardiocirculatori, estimulant la circulació interna que trasllada a el fetge, per via sanguínia i limfàtica, els tòxics per a la seva neutralització i posterior eliminació.

La desintoxicació de l'medi intern es realitza un cop activats els òrgans d'eliminació. Es produeix recuperant la higiene intestinal, la neutralitzant l'excés de radicals lliures, disminuïnt l'acidosi metabòlica i facilitant al fetge les funcions de filtrat de sang, la secreció de bilis i la desintoxicació en els hepatòcits a través dels processos enzimàtics de neutralització de tòxics.

Finalment, es realitza la reestructuració funcional cel·lular aportant totes les substàncies nutritives que necessita la cèl·lula: oligoelements, àcids grassos essencials, aminoàcids, vitamines... a més d'una dieta saludable.

En això consisteix una efectiva desintoxicació que repara les causes de possibles malalties eliminant els símptomes, i prepara l'organisme òptimament per al tractament desitjat.

Contacte:
Florir a l'Hivern · C/ Alfons Sala, 75 (Sabadell)
677 821 796  ·  eduardobroggi@yahoo.com.ar
www.eduardobroggimediconaturista.com
@detox_cuerpo_mente

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.