La Marga Angrill és experta en Constel·lacions Integratives, Psicologia Humanista, en els Continguts Simbòlics dels Camps d’Informació i en posar Consciència a l’Inconscient. Això li permet ajudar a transmutar bloquejos energètics i emocionals, sempre des de la Visió Holística i Integrativa.

Quan sintonitzem amb la vida, la vida sintonitza amb nosaltres i ens permet fluir.

L'objectiu de la teràpia és detectar i transmutar els bloquejos de tot tipus que anem emmagatzemant, és fer conscient el que tenim a l’inconscient. Mitjançant diferents tècniques, tenint sempre com a base les Constel·lacions Integratives que ens connecten amb el Camp d’Informació.

La seva línia de treball té una mirada cap la Forma i també cap al Fons.

En la forma, és un acompanyament sense judicis i sense creences, on cada Esser Humà és únic, i té la força i la clau de la seva pròpia vida.

En el fons, és prendre perspectiva i aprofundir, tenint en compte  dos elements molt importants:

  • El contingut de l’inconscient, és a dir, tot el material que conté la nostra història personal des de tots els temps i espais, i que envaeix els nostres pensaments i les nostres accions de manera automàtica i inconscient.
  • El Camp d’Informació que és energia, i que dona validesa a tot plegat, ens treu d’especulacions i ens obre les situacions ocultes pel conscient, sempre dintre de la multidimensionalitat que realment som. I sobretot ens permet l’experiència, el coneixement i la transmutació de les Constel·lacions Integratives.

Contacte:
Florir a l'Hivern · C/ Alfons Sala, 75 (Sabadell)
T. 93 727 80 68
www.ensintoniaconlavida.com

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.