L’Almudena és Metgessa Terapeuta Neural al nostre equip.

Es va Llicenciar en Medicina i Cirurgia l ’any 2005 a la Universitat Autònoma de Barcelona (Vall d’Hebron) i el 2010 va finalitzar l’especialització en Medicina Familiar i Comunitària al Consorci Sanitari de Terrassa. Posteriorment va cursar el Màster en Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal al Campus Docent Sant Joan de Déu. Actualment és Coordinadora d’aquest Màster de la Universitat de Barcelona.

Acumula una dilatada experiència laboral com a Metge de Família en diversos Centres d’Atenció Primària a l’Institut Català de la Salut. A més, ha estat col·laboradora docent al Pràcticum dels alumnes de segon de Medicina de la UAB.

És una apassionada de l’alimentació saludable, i s’ha format com a Prescriptora de Dieta Proteïnada (Therascience).

Al llarg de la seva carrera professional, ha realitzat nombroses publicacions a congressos i revistes mèdiques de Medicina Familiar i Comunitària.

Pertany a diverses organitzacions mèdiques, com l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya, la Secció de Metges de Tractaments Complementaris del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, la Societat Catalana de Medicina de Família i Comunitària, i l’Associació Mèdica de Teràpia Neural.

A l’Almudena li agrada el moviment, sobretot ballar i fer esport.

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.